fbpx
Kanta-Häme

Forssalainen kaahasi poliisia pakoon puistossa ja kävelyteillä – Poliisi luopui takaa-ajosta, koska se kävi liian vaaralliseksi

Poliisille tuttu forssalainen mies kaahasi perjantain ja lauantain välisenä yönä vaarallisesti Forssan Turuntiellä, Rantapuistossa ja Myllykadulla sekä teiden läheisyydessä.

Tapaus alkoi siitä, kun poliisipartio yritti pysäyttää vastaan ajaneen tutun kuljettajan tavallista tarkastusta varten Turuntiellä kello 3.45.

Forssalainen ei kuitenkaan ollut yhteistyöhaluinen, vaan kaasutti karkuun. Karkumatkan aikana kuljettaja ajoi henkilöautollaan esimerkiksi kevyen liikenteen väylillä sekä Rantapuiston poluilla ja nurmella.

Poliisi yritti tavoittaa kuljettajaa jopa 35 minuutin ajan, mutta luopui takaa-ajosta, koska se kävi liian vaaralliseksi. Poliisin mukaan takaa-ajon aikaan ravintolat sulkivat oviaan ja ihmiset olivat matkalla kotiin. Henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Vaikka poliisi jätti takaa-ajon kesken, vuonna 1986 syntynyt kuljettaja ei selviä seurauksitta. Poliisi teki kuljettajasta näköhavainnon, ja mies on tunnistettu. Nyt poliisi tavoittelee kuljettajaa ja antaa tälle mahdollisuuden tulla itse laitokselle.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Se poliisille ei kuitenkaan koskaan selviä, oliko henkilö jonkin päihteen alaisena yöllä karkumatkallaan. HäSa

Menot

Uusimmat