Kanta-Häme

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi hakee Kaarinan sote-johtajaksi

Jari Kesäniemi aloitti Forssan kaupunginjohtajana maaliskuussa 2017. Nyt hän hakee uusiin tehtäviin. Kuva: Lassi Puhtimäki
Jari Kesäniemi aloitti Forssan kaupunginjohtajana maaliskuussa 2017. Nyt hän hakee uusiin tehtäviin. Kuva: Lassi Puhtimäki

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi hakee Kaarinan kaupungin sosiaali- ja terveysjohtajaksi, kertoo Turun Sanomat. Kesäniemi on yksi neljästä haastatteluun kutsutusta hakijasta. Haastattelut tehdään huomenna keskiviikkona.

Kesäniemi kommentoi Hämeen Sanomille, ettei hänellä ole mitään yksittäistä erityistä syytä hakeutua uuteen tehtävään.

– Elämässä pitää katsella erilaisia mahdollisuuksia ja lopullisten päätösten aika on sitten tuonnempana. Forssassa ja Forssan kaupunkiseudulla olen viihtynyt erinomaisesti. Meillä on juuri nyt hyvä pöhinä päällä.

 

Kesäniemen lisäksi haastatteluun on kutsuttu Esperi Caren liiketoimintajohtaja Timo Tolppanen, Ylitornion SOS Lapsikylän johtaja Seija Saalismaa ja Turun hyvinvointitoimialan kehittämispäällikkö Mikko Pakarinen. Hakijoita oli kaikkiaan 14.

Turun Sanomat kertoo, että valintaryhmä päättää haastattelujen jälkeen, ketkä lähetetään soveltuvuustesteihin. Testien jälkeen päätetään, ketä esitetään uudeksi sote-johtajaksi. Valinnan tekee kaupunginvaltuusto.

Kaarinassa toivotaan, että uusi sote-johtaja aloittaisi tehtävässään lokakuussa.

 

Muokattu 25.6.2019 klo 15:15

Lisätty juttuun Kesäniemen kommentti.

Päivän lehti

26.1.2020