fbpx
Kanta-Häme Forssa/Raisio

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on vahvoilla Raision johtoon – Kaupunginhallituksella kaksi kärkiehdokasta

Kaupunginhallituksella kaksi kärkiehdokasta. Kaupunginjohtaja valitaan maanantaina 7. syyskuuta.
Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on kahden kärkiehdokkaan joukossa Raision kaupunginjohtajahaussa. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on kahden kärkiehdokkaan joukossa Raision kaupunginjohtajahaussa. Kuva: Lassi Puhtimäki

Raision kaupunginhallitus esittää valtuustolle kahta kaupunginjohtajakandidaattia – toinen heistä on Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi. Toinen hallituksen kärkiehdokkaista on Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainio.

Raision kaupunginhallitus kokoontui torstaina ylimääräiseen kokoukseen käsittelemään kaupunginjohtajavalintaa. Kokouksessa kaupunginjohtajan valintaa valmistelleelle työryhmälle ja kaupunginhallitukselle esiteltiin soveltuvuusarvioinnin tuloksia. Tämän jälkeen työryhmällä ja hallituksella oli mahdollisuus haastatella kärkiehdokkaita.

 

Raision kaupunginjohtajaksi haki 18 ihmistä, joista haastateltiin kahdeksan. Viisi henkilöä eteni soveltuvuustesteihin, joiden pohjalta ja uuden haastattelun tuloksena hallitus päätyi esittämään valtuustolle kahta henkilöä. Kaupunginhallituksen päätös syntyi äänestyksen jälkeen.

Valtuusto valitsee Raision uuden kaupunginjohtajan kokouksessaan maanantaina 7. syyskuuta.

 

Raision kaupunki on hakuprosessissa etsinyt kaupunginjohtajaksi ja kaupungin keulakuvaksi dynaamista ja rohkeaa johtamisen ammattilaista, jolla on katse tulevaisuudessa ja joka saa asioita tapahtumaan. Haussa on painottunut erityisesti yhteistyön merkitys, luottamuksen rakentaminen sekä kaupungin elinvoiman ymmärtäminen ja linjakas, jämäkkä johtaminen.

– Olemme toteuttaneet Raision kaupunginjohtajan valintaa tehokkaasti ja aikataulussa on pysytty. Saimme joukon erinomaisia hakijoita, joiden välillä päätös oli vaikea ja hallitus päätyi äänestykseen, kertoo kaupunginhallituksen puheenjohtaja Elisa Vuorinen tiedotteessa.

Menot