Kanta-Häme

Gallup: Tätä mieltä Hämeenlinnassa ollaan julkisen liikenteen maskisuosituksesta

Jalkauduimme Hämeenlinnan torille ja kysyimme ihmisiltä, mitä ajatuksia hallituksen antama maskisuositus on herättänyt.
Kuva: Pekka Rautiainen

Mitä mieltä olet julkisen liikenteen maskisuosituksesta? Oletko itse ostanut maskeja? Missä tilanteessa käyttäisit maskia?

Eve Poltojainen

Eve Poltojainen, Hämeenlinna
Suositus oli hyvä ratkaisu. En ole vielä itse hankkinut maskeja, mutta pohdin asiaa. En hirveästi kulje julkisilla, mutta jos nyt välttämättä pitäisi mennä johonkin junalla, niin laittaisin maskin. Hankkisin varmaankin kankaisen, sillä sitä voisi käyttää uudestaan.

Johannes Jauhiainen

Johannes Jauhiainen, Hämeenlinna
Se on hyvä juttu, sillä toinen aalto on ilmeisesti tosi asia. En ole itse ostanut maskeja, mutta työnantaja kustansi meille maskit töihin ja vapaa-ajan käyttöön. Olen käyttänyt maskia varastotöissä. Julkisissakin tulen luultavasti käyttämään.

Marjo Jauhiainen

Marjo Jauhiainen, Lappeenranta
Erittäin hyvä, että maskeja ohjataan käyttämään. Ne ovat herättäneet ihmisissä ristiriitaisia ajatuksia. Ostin tänä aamuna kertakäyttöisiä maskeja, ja vien ne töihin näytille. Olen päiväkodin johtaja, ja varaudumme siihen, jos työntekijöiden tarvitsee suojautua. HÄSA

Lue myös:

Kestokäyttöisiä maskeja tullaan jakamaan neljän kappaleen erissä – Kanta-Hämeen työryhmä linjasi maskien jakelusta (14.8.2020)

Kunnat pohtivat nyt, kuka saa ilmaisen maskin ja mistä: ”Luotamme siihen, että ne joilla varaa on, hankkivat maskit itse” (14.8.2020)

 

Päivän lehti

24.9.2020

Fingerpori

comic