Kanta-Häme Hämeenlinna

Geego Kids kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä – Ylti 60 parhaan joukkoon 320 ehdokkaasta

"Valtakunnallinen tuomaristo arvioi yrityksiä neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt."
Geego Kidsin toimitusjohtaja Heidi Leivo hassutteli kesäkuussa nimikkomaskotti Geegon pään kanssa yhtiön toimitiloissa. Kuvassa ovat myös (vasemmalta) Saku Karttunen, Mikko Leivo, Johanna Hietikko ja Konsta Lattu. Kuva: Pekka Rautiainen
Geego Kidsin toimitusjohtaja Heidi Leivo hassutteli kesäkuussa nimikkomaskotti Geegon pään kanssa yhtiön toimitiloissa. Kuvassa ovat myös (vasemmalta) Saku Karttunen, Mikko Leivo, Johanna Hietikko ja Konsta Lattu. Kuva: Pekka Rautiainen

Kasvu Openin Vuoden kasvuyritys -tittelistä kisaa 60 kasvuyritystä. Niiden joukossa on Geego Kids oy Hämeenlinnasta. Kanta-Hämeestä ovat lisäksi mukana FM-Haus oy Jokioisilta ja Coolcenter Forssa oy Forssasta.

Perheliikuntasovelluksen lanseeranneen Geego Kidsin toimiala on terveys-, hyvinvointi- ja sosiaalipalvelut, ja se on mukana Hämeen kasvupolulla. FM-Hausin toimiala on rakentaminen, ja se on mukana puurakentamisen kasvupolulla. Kylmälaitteita valmistavan Coolcenter Forssa oy:n toimiala on teollisuus, ja se on mukana Hämeen kasvupolulla.

Kasvu Openin kasvupoluilla sparrattiin tänä vuonna 320 kasvuyrityksen liiketoimintaa. Näiden kasvuyritysten joukosta top 60 -yritysjoukkoon eteni automaattisesti 47 kasvuyritystä. Top 60 -yritysjoukon täydensivät valtakunnallisen tuomariston valinnat. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 750 kasvuyritystä.

– Valtakunnallinen tuomaristo arvioi yrityksiä neljällä kriteerillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Arvioitavissa yrityksissä meidät vakuutti erityisesti kansainvälinen markkinapotentiaali, kyky viestiä ja markkinoida yrityksen ratkaisusta selkeästi sekä kiinnostava, toimialaa muuttava tai murtava ratkaisu, Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja Lennu Keinänen sanoo.

Parhaat valitaan lokakuussa

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee Vuoden kasvuyritykset sijoille 1.–3. kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.–29.10.2020.

Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.

Lue myös: Entisten surmanajajien firma lupaa lapsiperheille tervettä tekemistä – Aikeena valloittaa ensin kotikaupunki Hämeenlinna (5.6.2020)

Päivän lehti

27.9.2020

Fingerpori

comic