Kanta-Häme

Goodmanilla kova loppukiri

Moottoritien katteen kauppakeskuksessa riittää edelleen tehtävää. Projektinjohtaja Riitta Jokivuo vakuuttaa, ettei aika käy pitkäksi lokakuun avajaisia odotellessa.

Goodmanin ulkopuoli on viimeistä silausta vaille valmis. Kauppakeskuksen teiden kivetykset ja asfalttityöt ovat paraikaa tekeillä. Pohjoispuolella kivetyksistä vielä puolet odottaa valmistumistaan. Myös ulkoseinien rappaukset ovat valmiita.

– Seinien värisävyt näyttävät nyt sellaisilta, miltä ne näyttävät valmiinakin, Jokivuo kertoo.

Maalisudit vielä vauhdissa

Kauppakeskuksen sisätiloissa ollaan jo viimeistelyvaiheessa. Tiloissa tehdään katselmuksia, joihin osallistuvat sekä vuokralaisten että omistajien edustajat. Vuokralaisia kauppakeskukseen on tulossa noin 70, ja vuokratilat räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.

– Maalisudin kanssa kierretään vielä eri liikkeissä, ja naulataan vielä viimeisiä lattialistoja. Joillakin yrityksillä on tiukka konsepti, joiden vuoksi tilojen tulee näyttää tietynlaisilta, Jokivuo kertoo.

Tilat tuskin täyttyvät

Kahteen kerrokseen levittäytyvässä kauppakeskuksessa on liiketilaa 26 000 neliön edestä. Tällä hetkellä kauppakeskuksen tilat on vuokrattu 94 prosenttisesti.

Jokivuon mukaan on ilmeistä, että joitakin tiloja jää vuokraamatta avajaisista huolimatta. Hänen mukaansa Goodmannin vuokrausaste on kuitenkin harvinaisen korkea.

– Uudelle kauppakeskukselle on selvästi ollut tilausta alueella. Vaikka osa liiketiloista jäisikin vuokraamatta, ne remontoidaan perustasoisiksi, jotta vuokraajan on helppo somistaa tila oman näköisekseen myöhemmin. Remonttitelineitä ei siis avajaisten jälkeen kauppakeskuksessa enää nähdä.

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic