Kanta-Häme

Goodmanin avajaisissa myydään älypuhelimia eurolla

 

Hämeenlinnan uusi kauppakeskus Goodman avasi ovensa torstaina kello 9. Kauppakeskuksen liikkeillä on hurjia sisäänheittotuotteita. Esimerkiksi uusi Sonera-liike mainosti myyvänsä muutamille ensimmäisille asiakkaille älypuhelimia eurolla.

Ensimmäiset jonottajat olivat tulleet paikalle jo keskiviikkoiltana noin seitsemän aikaan. Ennen yhdeksää aamulla jonossa oli jo noin parisataa ihmistä, ja paikalle saapui jatkuvasti lisää ihmisiä.

Seitsemältä torstaiaamuna jonoon liittynyt Joni Leppikoski sanoo, että hän oli tullut hakemaan liikekeskuksesta satasen tarjoustietokonetta. Leppikoski uskoo saavansa tavallisesti noin 500 euroon myytävän koneen, koska niitä oli selvästi älypuhelimia enemmän tarjolla. Leppikoski arveli, että älypuhelimista tulee vielä tappelu.

Leppikosken kanssa jonossa tutustunut Kasimir Tuomola oli tullut ostamaan äidilleen tarjous-iPhonea ja samanlaista läppäriä kuin Leppikoski.

Kauppakeskuksen johtaja Eeva Jauro oli yllättynyt, että ensimmäiset jonottajat olivat tulleet jo keskiviikkona ovien taakse. Hän arvelee, että jonottaminen kuuluu ajan henkeen.

– Ihmiset haluavat tulla yöllä jonottamaan ja kokevat sitä kautta yhteisöllisyyttä. Toki tarjoukset ovat motivoineet ihmisiä tulemaan paikalle. (LM-HäSa)