Kanta-Häme Hämeenlinna

Nämä ravintolat avaavat Goodmanin uudessa ravintolamaailmassa

Goodmanissa avautuu uusi ravintolamaailma, Arkistokuva: Sara Aaltio
Goodmanissa avautuu uusi ravintolamaailma, Arkistokuva: Sara Aaltio

Kauppakeskus Goodmaniin avataan uusi ravintolamaailma. Ravintolamaailman rakentaminen on alkanut Goodmanin ensimmäisen kerroksen eteläpäädyssä.

Ravintolamaailmassa avaavat uusina Itsudemo-ruokaravintola ja Subway.

Myös Rax Pizzabuffet palaa kauppakeskuksen uuteen ravintolamaailmaan. Rax sulki ovensa kauppakeskuksessa syksyllä, mutta tekee nyt paluun. Uuteen ravintolaan rekrytään henkilökuntaa noin kymmenen työntekijän verran.

Ravintolamaailman tiloihin rakennetaan myös uudet asiakas-wc-tilat ja lasten leikkipaikka.

– Goodmanin ravintolat ovat kovassa käytössä varsinkin lounasaikaan, joten uudet ravintolat ovat tervetullut lisä olemassa olevaan valikoimaan, iloitsee Goodmanin kauppakeskusjohtaja ja Colliersin kauppakeskusliiketoiminnasta Suomessa vastaava Eeva Jauro.

Colliersin kauppakeskusvuokraustoiminnoista Suomessa vastaava Anni Tenhunen kertoo, että kauppakeskuksiin tullaan tänä päivänä ostosten ohella myös viihtymään.

– Kahvila- ja ravintolatoimiala onkin ollut viime aikoina yksi voimakkaimmin kasvavista toimialoista kauppakeskuksissa ympäri Eurooppaa. Suomalaiset syövät tänä päivänä ulkona enemmän kuin esimerkiksi ruotsalaiset, sanoo Tenhunen.

Kauppakeskus uudistunut syksyllä

Kauppakeskus Goodman avattiin viisi vuotta sitten, vuonna 2014. Tänä syksynä 5-vuotispäiviään viettänyt kauppakeskus on muutenkin uudistunut. Muun muassa kauppakeskuksen wc-tiloja on uusittu, ja uusia liikkeitä on auennut kauppakeskukseen.

– Wc-tilat ovat perussiistit, mutta fakta on, että perussiisti ei riitä. Haemme vessatilojen osalta wow-elämystä, Jauro totesi aiemmin syksyllä Hämeen Sanomille uudistuksista. HäSa

Lue myös: Goodmaniin on tulossa uudistuksia: New Yorker avataan ja vessoihin haetaan ”wow-elämystä”

 

Juttua päivitetty 11.12.2019 kello 10.26

Päivän lehti

19.1.2020