Kanta-Häme

Hämeen poliisiasemien asiakasliikennettä rajoitetaan, Riihimäen ja Forssan lupapalvelut suljetaan kokonaan

Hämeen poliisilaitoksen poliisiasemien asiakasliikennettä rajoitetaan perjantaista lähtien. Poliisiasemien ovet pidetään suljettuina työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden suojelemiseksi ja koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Hämeenlinnan ja Lahden poliisiasemilla ajan etukäteen varanneet lupapalveluiden asiakkaat päästetään poliisiasemalle noin viisi minuuttia ennen varattua aikaa. Ilman ajanvarausta palvelua hakevat asiakkaat päästetään tilanteen mukaan hiljaisina hetkinä odottamaan vuoroaan. Ajan lupapalveluasiointiin voi varata osoitteesta www.poliisi.fi/asiointi. Useimmat lupa-asiat voi laittaa vireille sähköisen asiointipalvelun kautta.

Jos asiakas ei ole varannut aikaa Hämeenlinnaan eikä asian käsittelyä voi siirtää myöhäisempään ajankohtaan, yhteyttä voi ottaa puhelimitse numeroon 0295 437 350 tai sähköpostiosoitteeseen lupahallinto.hame@poliisi.fi

Riihimäen, Forssan ja Heinolan lupapalvelut suljetaan kokonaan.

Forssassa neuvontaa voi tarvittaessa kysyä puhelimitse numerosta 0295 434 413. Jos käynti Forssan poliisiasemalla on välttämätöntä, on ennen käyntiä otettava puhelimitse yhteyttä palvelupäivystykseen numeroon 0295 414 011.

Rikosasioissa paikan päälle vain välttämättömissä tapauksissa

Rikosasioissa henkilökohtaisesti asioivat otetaan vastaan poliisiasemilla vain kiireellisissä ja välttämättömissä asioissa.

Ensisijainen asiointitapa on sähköisen rikosilmoituksen tekeminen osoitteessa www.poliisi.fi/asiointi. Hätätilanteessa tulee soittaa hätänumeroon 112. Yleisneuvontaa saa valtakunnallisesta numerosta 0295 419 800.

Päivän lehti

5.4.2020