Kanta-Häme

Hämeen poliisilla lähes tuhat erilaista tehtävää viikonvaihteessa

Hämeen poliisilla oli erittäin vilkas viikonvaihde. Maanantaiaamuun mennessä poliisi oli kirjannut lähes tuhat erilaista tehtävää.

Sunnuntaina aamuyöstä oli murtauduttu Lammin autohuollon tiloihin. Paikalta oli anastettu muun muassa pakettiauto sekä suuri määrä erilaisia työkaluja.

Huumekuski ajeli anastetulla autolla

Sunnuntai-iltana kello 19.30 aikaan poliisit pysäyttivät Lammilla Mommilantiellä henkilöauton, jota kuljetti noin 35-vuotias mies.

Alustavassa tutkimuksessa selvisi, että ajoneuvo oli anastettu. Kuljettajan huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinin osalta, eikä kuljettajalla ollut ajo-oikeuttakaan. Anastettu ajoneuvo oli poistettu liikenteestä katsastamattomuuden takia.

Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen ja rattijuopumukseen epäiltynä.

Rekisteröimättömällä monttupyörällä ojaan

Sunnuntaina iltapäivällä noin 20-vuotias mies ajautui moottoripyörällä ulos Janakkalan Kesijärventiellä. Mies loukkasi ulosajossa lantiotaan siinä määrin, että hänet vietiin jatkotutkimuksiin Tampereen yliopistosairaalaan.

Miehen kuljettama moottoripyörä oli rekisteröimätön niin sanottu monttupyörä. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Poliisi kirjasi asiasta rikosilmoituksen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Moottoripyörän omisti toinen samanikäinen mies, jota poliisi epäilee ajokorttirikkomuksesta, koska hän oli luovuttanut moottoripyöränsä kortittomalle kuljettajalle. HÄSA

Päivän lehti

7.4.2020