Kanta-Häme

Hämeen poliisilla vilkas vuorokausi: rattijuoppoja ja pahoinpitelyitä

Rattijuopot ja erityyppiset pahoinpitelyt työllistivät Hämeen poliisia viimeisen vuorokauden aikana.

Sunnuntaiyönä yhden jälkeen hätäkeskukseen ilmoitettiin mahdollisesta rattijuoposta. Poliisit löysivät epäillyn ajoneuvon omistajan kotipihasta Hämeenlinnasta.

Kuljettajaksi epäilty 1960-luvulla syntynyt mies löydettiin asunnosta. Puhalluskokeen tulos oli 1,76 promillea. Hänet toimitettiin verikokeeseen ja vietiin Hämeenlinnan poliisiasemalle.

Ajokortti saatiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Nyrkeillä selvitettiin sanaharkkaa

Kello kahden jälkeen sunnuntaiyönä poliisi meni selvittämään tappelua Hämeenlinnan Sibeliuksenkadulla sijainneen ravintolan eteen. Tapahtumapaikalla selvisi, että osallisia oli ollut useita.

Nujakka oli saanut alkunsa sanaharkasta kahden porukan välillä ja nyrkit oli otettu välineiksi. Vammoja saaneita oli useita, mutta ambulanssia ei tarvittu paikalle. Poliisi tutklii tapausta pahoinpitelyinä.

Peräänajossa ei tapahtunut henkilövahinkoja Lopella

Lauantaina iltapäivällä KT 54:lla pakettiauto ajoi henkilöauton perään sillä seurauksella, että pakettiauto ajautui vastaantulevan pakettiauton ja perävaunun yhdistelmän kylkeen.

Peräänajaneen auton kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajokorttia, ja huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja kannabikselle. Ajoneuvoverokin oli maksamatta.

Henkilövahinkoja ei tapahtunut, mutta yksi ajoneuvoista jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

Pahoinpitely Padasjoen keskustassa

Sunnuntaiyönä ennen kello kahta poliisi meni selvittämään pahoinpitelyä Padasjoen keskustassa sijaitsevan baarin edustalle.

Paikalta tavattiin mies, jolla oli ruhjeita päässä. Kukaan paikalla olleista ei ollut nähnyt tapausta. Sairaankuljetusyksikkö tarkasti uhrin. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä. (HäSa)

Päivän lehti

9.4.2020