Kanta-Häme

Hämeen Sanomat ja Yrittäjäuutiset jatkavat yhteistyötä

Hämeenlinnan Yrittäjien ja Hämeen Sanomien lehtiyhteistyö jatkuu myös ensi vuonna. Käytännössä se merkitsee sitä, että Hämeenlinnan Yrittäjäuutiset ilmestyy Hämeen Sanomien välissä kuusi kertaa vuonna 2013.

– Pidän hyvänä sitä, että lehtemme ilmestyy Hämeen Sanomien välissä ja on kaikkien tilaajien luettavissa. Näin yrittäjien asia leviää laajalle Hämeenlinnan ja ympäristöön. Emme missään nimessä halua, että vain jäsenistömme on tietoinen asioistamme, sanoo lehden päätoimittaja, asianajaja Jarmo Eskelinen.

Hämeenlinnan Yrittäjät vastaa lehden sisällöstä. Ilmoitusmyynnin ja sivunvalmistuksen hoitaa Hämeen Sanomat.

– Tämä on meille hyvä ratkaisu ja taloudellisesti edullinen. Yhdistyksellä ei ole lehden tekemisessä suurta riskiä, Eskelinen sanoo.

Päätoimittajan mielestä haasteelliset ajat vain lisäävät tiedostustarvetta yrittäjien asioista.

– Yhdistykselle tärkeitä asioita ovat edunvalvonta, kuntayhteistyö ja yrittäjäasioista tiedottaminen. Oman lehden avulla tiedotuskynnys pysyy matalana.

Eskelinen sanoo saaneensa hyvää palautetta lehdestä. Harmillisena hän pitää sitä, että lehti on joskus sekoitettu muihin alan julkaisuihin.

– Ehkä se auttaa nyt ja vastaisuudessa tilannetta, että Hämeenlinnan Yrittäjäuutiset on se lehti, joka ilmestyy nimenomaan Hämeen Sanomien välissä kaikille tilaajille. (HäSa)

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic