Kanta-Häme

Kestotilaajien etukortteja jaettu vääriin osoitteisiin - jos oma kortti vielä puuttuu, kannattaa odottaa rauhassa

Lehden mukana tulleita kestotilaajien etukortteja ja kalentereja on jaettu vääriin osoitteisiin.
Aihekuva: Toni Rasinkangas

Hämeen Sanomat on aloittanut kestotilaajien etukorttien ja kalenterin jaon tiistaina 11. joulukuuta.  Kalentereiden ja etukorttien jako jatkuu alueittain noin kahden viikon ajan.  Heti jaon ensimmäisenä päivänä jakelussa on sattunut valitettava virhe.

Viidellä jakelualueella päivän Hämeen Sanomien yhteydessä jaetut vuosikalenterit ja kestotilaajien henkilökohtaiset etukortit on epähuomiossa jaettu osoitteettomina. Tämän seurauksena ainakin osalle alueiden kestotilaajista on päätynyt väärälle ihmiselle tarkoitettu etukortti.

Ilvesjakelun toimitusjohtaja Pertti Leppänen kertoo, että kyse on muutamalle jakajalle sattuneesta inhimillisestä virheestä, joka koskee muutamaa sataa tilaajaa.

– Pahoittelen tätä Ilvesjakelun puolesta.

Leppänen kertoo, että Hämeen Sanomien tilaajilla jaetaan vielä tiistain aikana tiedote aiheesta.

Väärälle tilaajalle tarkoitetun etukortin saaneille jaetaan uusi etukortti mahdollisimman pian.

– Väärän etukortin voi silputa. Kalenterin voi sen sijaan pitää, Leppänen ohjeistaa.

Ilvesjakelu on ollut yhteydessä tietosuojavaltuutettuun.

Jos postilaatikkoon ei vielä ole tullut sen paremmin oikeaa kuin väärääkään etukorttilähetystä, kannattaa odottaa rauhassa, sillä jako jatkuu pari viikkoa. HÄSA

—–

Juttua päivitetty 12.12. klo 9.55 tiedolla siitä, että etukortteja jaetaan kahden viikon ajan. Jos omaa ei ole vielä tullut, kannattaa odottaa rauhassa.

Menot