Kanta-Häme

Hämeen Sanomien kodinkalenteri jaetaan kaikille kestotilaajille

Muut kuin kestotilaajat voivat halutessaan hankkia Kodinkalenterin itselleen käymällä ostamassa sellaisen lehden konttorista.

Hämeen Sanomien toimitukseen on tullut useita kyselyjä kestotilaajille jaettavan vuoden 2019 kodinkalenterin jakelusta.

Kodinkalenteri ja sen mukana tuleva Hämeen Sanomien etukortti jaetaan Hämeen Sanomien mukana kaikille lehden kestotilaajille. Kalenteri ja etukortti ovat kestotilaajille maksuttomat.

Jakelu tehdään kahden viikon aikana porrastetusti. Jakelu on alkanut tiistaina 11. joulukuuta eikä se siis ole vielä päättynyt. Näin ollen kaikki kestotilaajat eivät ole vielä kalentereitaan ja etukorttejaan saaneet. Kalentereja ei siis välttämättä jaeta kaikille kestotilaajille samana päivänä tai edes samalla viikolla. Omaansa siis kannattaa odottaa vielä rauhallisin mielin.

Muut kuin kestotilaajat voivat halutessaan hankkia Kodinkalenterin itselleen käymällä ostamassa  sellaisen lehden konttorista.

Hämeen Sanomien ja myös kodinkalenterin jakelusta huolehtii Ilves Jakelu.

Mahdollisten jakeluhäiriöiden, kuten tulematta jääneen lehden, tapauksessa kannattaa olla yhteydessä joko Ilves Jakelun jakelupäivystykseen (ma–su klo 6:30–10:30) 03 6151 344 tai asiakaspalveluun 03 6151 340 (ma–pe klo 8–16, Hämeenlinna ja ympäristö), 019 739 444 (ma–pe klo 8–16, Riihimäki, Loppi ja Hausjärvi).

Ilves Jakelulle voi laittaa ilmoituksen puuttuvasta lehdestä myös nettipalvelun kautta.