Kanta-Häme

Hämeen Sanomien näköislehti mahtuu nyt vaikka taskuun

Hämeen Sanomat on nyt tarjolla näköislehtisovelluksena Applen iPadille ja iPhonelle sekä Android-laitteille, kuten Samsung Galaxy Tabille.

Sovelluksessa on paitsi tuorein lehti myös kahden edellisen viikon lehdet. Kun lehden lataa laitteensa muistiin, se säilyy arkistossa ja lehden pariin voi palata myöhemmin, esimerkiksi silloin kun verkkoa ei ole saatavilla.

Näköislehtisovellus sisältää Hämeen Sanomien sivut täysin samannäköisinä kuin mitä ne ovat painetussa lehdessä. Sivuja voi zoomata sormilla, ja juttuja voi avata ruudulle koskettamalla. Näköislehtisovellukseen voi tehdä myös hakuja.

Uusi lehti ilmestyy iPad-, iPhone- ja Android-laitteisiin aina puolen yön jälkeen.

Hämeen Sanomien sovelluksen on rakentanut tanskalainen Visiolink, joka vastaa myös monen muun suomalaisen sanomalehden näköislehdestä. Visiolink on myös Hämeen Sanomien netissä toimivan näköislehden takana.

Etu24-asiakas pääsee kirjautumaan samoilla tunnuksilla

Näköislehtisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta tai Google Playsta.

Hämeen Sanomien kestotilaajat, joilla jo on Etu24-palvelu, voivat lukea lehteä iPadeissaan ja Android-laitteissaan ilman lisämaksua, ja samoilla tunnuksilla kuin mitä Hameensanomat.fi-verkkopalvelussa.

Kestotilaaja voi ostaa Etu24-palvelun kahdella eurolla kuukaudessa. Näköislehden lisäksi Etu24-pakettiin kuuluvat muun muassa pääsy huomisen painetun lehden uutisiin jo tänään Hameensanomat.fissä sekä näin talvikaudella HPK:n maalikoostevideoihin. Lisäksi tarjolla on verkkolehtiarkisto.

Verkosta tilattuna halvempi

Etu24-palvelun voivat ostaa myös ne, jotka eivät tilaa painettua lehteä kotiin kannettuna.

Etu24:n tilaaminen onnistuu Hameensanomat.fissä tai soittamalla tilaajapalveluun 03 6151 300. Etu24-paketti maksaa kuukaudessa 15,99 euroa.

Asiakas voi ostaa lukuoikeuden lehteen myös suoraan iOs- tai Android-sovelluksesta.

Tällöin irtonumeron hinta on 1,79 euroa ja kuukauden tilauksen 25,99 euroa. Jos asiakas tilaa lukuoikeuden suoraan sovelluksesta, hänelle ei aukene Etu24-palvelu Hameensanomat.fissä. (HäSa)

Lisätietoa: www.hameensanomat.fi/nakoislehti

Tukisivu: http://www.hameensanomat.fi/nakoislehti/tuki

Päivän lehti

8.4.2020