fbpx
Kanta-Häme

Hämeen Sanomien päätoimittaja vaihtuu

Hämeen Sanomat hakee vastaavaa päätoimittajaa, joka vastaa kaikista yhtiön mediasisällöistä. Päivittäisenä työnä hän johtaa Hämeen Sanomien toimitusta.

Kahdeksan vuotta Hämeen Sanomien vastaavana päätoimittajana työskennellyt Pauli Uusi-Kilponen, 64, jatkaa Hämeen Sanomat Oy:n ja Aina Group Oyj:n toimitusjohtajan tehtävissä.

Uuden päätoimittajan haku on jo käynnistetty, ja hänet pyritään saamaan taloon alkuvuodesta 2017.

Myös Forssan lehden päätoimittaja vaihtuu. Pitkään tehtävää hoitanut Kari Grahn, 62, jatkaa kuluvan vuoden loppuun. Eläköitymisen jälkeen tehtävän ottaa vastaan Kari Suontausta. 

Grahn ei jätä kokonaan taloa, vaan toimii vuodenvaihteen jälkeen projektitehtävissä, joihin kuuluvat muun muassa Forssan Lehden historiikin julkaiseminen ja marraskuussa pidettävä lehden 100-vuotisjuhla.

Hämeen Sanomien tytäryhtiön Ilves Jakelun toimitusjohtaja Antti Niiniö, 62, jatkaa nykyisessä työssään vuoden 2018 syksyyn, jolloin hän jää eläkkeelle.

– Kun keskeisten johtajien vaihtuvuus on näinkin suurta, haluamme varmistaa järjestelyillä jatkuvuuden ja alan osaamisen pysymisen talossa, sanoo Hämeen Sanomien hallituksen puheenjohtaja Matti Puotila.

Hän muistuttaa alan murroksen vaatimista uudistuksista ja uusien ansaintamallien kehittämisen välttämättömyydestä.

– Hämeen Sanomissa on lähdetty ajoissa liikkeelle. Kun murrosvaihe vain nopeutuu, uudet liiketoiminnat ja organisaation virtaviivaistaminen turvaavat taloudelliset edellytykset tehdä jatkossakin lukijaa kiinnostavaa laadukasta sisältöä niin maakunnallisesti kuin valtakunnallisestikin.

 

Menot