Kanta-Häme

Hämeenlinnan kirje: Eikö Hämeenlinna olekaan valittajien kaupunki?

Linja-autoaseman ja Paasikiventien väliin suunnitellut kerrostalot mahdollistavasta asemakaavasta ei jätetty yhtään valitusta. Havainnekuva: Arkkitehtipalvelu Lahti

Pitäisiköhän heittää romukoppaan hokema, että meillä Hämeenlinnassa kaikesta aina valitetaan, ja siksi kaikenmoiset rakennushankkeet viivästyvät.

Kaksi vuotta sitten tuota ajatusta piti alkaa jo hiukan muovailla, kun Asemanrannan uuden asuinalueen asemakaavasta ei jätetty yhtään valitusta.

Samoin on nyt käynyt toisen paljon esillä olleen alueen kanssa: linja-autoaseman korttelin eli Rantatorin asemakaavasta ei valitettu. Määräaika päättyi tällä viikolla.

Ehkä kukaan ei todella uskonut edes apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuon väitettyyn jääviyteen korttelin tontinluovutuskilpailussa.

Hallinto-oikeuteenhan jääviyspunninta olisi voinut mennä, jos valtuuston joulukuussa hyväksymästä kaavasta olisi valitettu vaikkapa epäillyn muotovirheen perusteella.

Parempi kai näin. Lapiota roudattomaan maahan, Lehto Group!

Lue myös: Lehto Group pihtaa sopimusta Hämeenlinnan linja-autoaseman alueen rakentamisesta – Kaupunki ei odota kauan (29.11.2019)

Menot