fbpx
Kanta-Häme

Hämeenlinnan kirje: Perussuomalaiset hylkäsivät Reskan – Vaalikassa tykkää

Perussuomalaisten tyhjentyneen toimiston valokyltti odottaa Reskalla niin kauan, kunnes uusi vuokralainen saapuu. Kuva: Veli-Matti Virtanen

Hämeenlinnan perussuomalaiset eli viralliselta nimeltään Kanta-Hämeen Perussuomalaiset ry on siirtänyt kimpsut ja kampsut kaupungin ytimestä rauhallisempiin ympyröihin. Toimisto siirtyi Reskalta Vanajantielle.

Kuinkas nyt näin? Kuntavaalithan kurkkivat ihan nurkan takana. Tosin Hämeenlinnassahan kuntavaaleja käydään koko ajan.

Reskan toimipisteellä oli säpinää vaalien alla ja niiden välissäkin. Vanajantien uudessa lukaalissa ei ainakaan ensi alkuun väentapaamisia järjestetä, mutta sen läheisyydessä olevassa hallissa niitä voinee pitää.

Syrjässähän uusi tila on. Perussuomalaisten vaaliteltta torilla nähdään varmasti varsin taajaan.

Valokyltti jää vielä sijoilleen

Syy muuttoon oli se kaikille tuttu: vuokra oli liian kallis. Alennusta ei herunut.

Vanajantie 5:stä kämppä irtosi neljäsosalla entisestä vuokrasta, vaikka hyötyneliöitä on yhtä paljon. Kun sähköstä ja vedestäkään ei tarvitse maksaa erikseen, karttuu vaalikassakin joutuisammin.

Perussuomalaisten vanha valokyltti on kuitenkin yhä paikallaan. Sen pleksejä ei parane ottaa pois ennen kuin on tiedossa minkä puljun mainos pannaan tilalle, muuten lamput jäävät säiden armoille. Yhdistyksen jäsen Tauno Lahtinen on pleksinvaihtovehkeineen valmiudessa, kun hälytys tulee.

Ties vaikka siihen tulee joku sushibaari. Tai silakkaliike.

 

Lue myös: Ovatko perussuomalaiset opportunisteja vai radikaaleja? Tutkija: Populistien luonne selviää vasta vallassa (26.1.2020)

 

 

 

 

Menot