Kanta-Häme

Hämeenlinnan Liikuntahallit oy sai uuden toimitusjohtajan

Hämeenlinnan liikuntahallit oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu liikuntatieteiden maisteri Tuire Pöyhiä.
 
37-vuotias Pöyhiä siirtyy Hämeenlinnaan Stora Enson palveluksesta, jossa hän on toiminut Lahden vuoden 2017 hiihdon MM-kisaprojektin päällikkönä.
 
Pöyhiä on työskennellyt aiemmin mm. Myyrmäen urheilupuiston hallintopäällikkönä. 
 
Pöyhiä sanoo hakeneensa Hämeenlinnan liikuntahallit oy:n toimitusjohtajuutta sillä ajatuksella, että pysyy tehtävässä pitkään.
 
– Tällä hetkellä perheemme asuu Nurmijärvellä, mutta jollain aikavälillä karavaani siirtyy Hämeenlinnaan. Tarkoitus on jäädä pidemmäksi aikaa. Tehtävä vaatii pitkäjänteistä yhteistyötä ja kehittämistä.
 
 
Pöyhiä sanoo Hämeenlinnan liikuntapaikkatilanteen näyttävän hyvältä, kun uimahallin peruskorjaus ja Pullerin pesäpallokenttä valmistuu. Paikalliskokemusta Pöyhiällä on HPK:n edustusjääkiekko ry:n palveluksesta, jossa hän työskenteli toimistotehtävissä parin vuoden ajan 2000-luvulla.
 
Yhtenä haasteena tulevassa tehtävässä Pöyhiä pitää kenttävuokrien ja sitä kautta harrastusten hinnan pitämistä kohtuullisella tasolla.
 
– Harrastaminen monessa lajissa on nykyään hirvittävän kallista. Pitää tietysti ensin ottaa selvää missä Hämeenlinnassa mennään, mutta toivon ettei ainakaan hirveästi tarvitsisi nostaa hintoja.
 
Tuire Pöyhiä aloittaa tehtävässä maaliskuussa 2016. Siihen asti tehtävää hoitaa halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Saviniemi. Hallitus valitsi Pöyhiän yksimielisesti kokouksessaan torstai-iltana.
 
– Hän oli ehdokkaista selvästi pätevin koulutuksen, työkokemuksen ja myös haastattelun perusteella, Saviniemi kertoo. HÄSA