fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Hämeenlinnan opetustoimenjohtaja Mika Mäkelä pyrkii töihin Tampereelle – Kävi jo haastattelussa

Mika Mäkelä on mukana, kun Tampereen kaupungille haetaan henkilöä uuteen johtotehtävään, joka alkaisi vuodenvaihteessa. Kuva: Tomi Vesaharju
Opetusoimenjohtaja Mika Mäkelä. Arkistokuva: Tomi Vesaharju

Hämeenlinnan kaupungin opetustoimenjohtaja Mika Mäkelä on mukana yhtenä vaihtoehtona, kun Tampereen kaupunki hakee uutta sivistyspalveluiden johtajaa. Mäkelä oli torstaina Tampereella työhaastattelussa.

– Tampere on houkutteleva kaupunki. Siellä on hyvä draivi päällä, niin kuin on Hämeenlinnassakin, mutta mittakaava on isompi, Mäkelä perustelee hakuaan.

– Hämeenlinnasta ei ole mitään pois työntävää syytä. Kaupunki on kohdellut minua hyvin ja olen saanut täällä mielenkiintoisia työtehtäviä.

Mäkelän saamien tietojen mukaan Tampereen haussa seuraavaan vaiheeseen päässeet valitaan joulukuun alkupuolella, minkä jälkeen valintaprosessi jatkuu.

Hakeneiden joukossa on myös Hämeenlinnan kaupungin strategiajohtaja Markku Rimpelä. Hämeen Sanomat ei tavoittanut Rimpelää kertomaan, saiko hän kutsun työhaastatteluun

Tampereen kaupungin sivistyspalvelujen johtajan tehtävä on uusi. Sivistyspalveluihin kuuluvat kasvatus- ja opetuspalvelut sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, ja uuden johtajan alaisuudessa työskentelee noin 5000 työntekijää.

Sivistyspalveluiden johtaja on Tampereen kaupungin johtoryhmän jäsen ja toimii palvelutoiminnan johtajien esimiehenä sekä sivistys- ja kulttuurilautakunnan esittelijänä. HäSa

Menot