Kanta-Häme Hämeenlinna

Hämeenlinnan ravintoloissa kasvisruoka maistuu edelleen vain harvalle – Liha ei tule katoamaan ruokalistoilta

Kasvisruoan syöminen on kasvattanut suosiotaan, mutta se maistuu edelleen vain harvalle syöjälle.
Ravintola Iso Huvilassa lounaalla Sirkka Günther (edessä oik.), Merja Hietamäki (edessä vas.), Esko Lempinen (takana oik.) ja Juha Simola (takana vas.) "Me olemme kaikki sekasyöjiä. Ilmastosyistä en ainakaan itse jätä lihaa syömättä. Pyrin sen sijaan syömään kotimaista lihaa", kertoo Günther. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Kasvisruoan syöminen on kasvattanut suosiotaan, mutta se maistuu edelleen vain harvalle syöjälle.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.