Kanta-Häme

Inter Cap -taksiyhtiö haki konkurssia, muttei saanut sitä

Taksiyritys Inter Cap ei saanut konkurssia, sillä käräjäoikeus vaati täydennystä sen hakemukseen.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus jätti tutkitta taksiyritys Inter Capin hakemuksen omasta konkurssistaan. Inter Capia ei siten asetettu konkurssiin.

Yleensä tuomioistuimissa yritykset asetetaan konkurssiin rutiininomaisesti ja nopeasti, jos yritys itse hakee sitä. Konkurssista ei tarvitse esimerkiksi pyytää lausuntoja.

Inter Cap jätti konkurssihakemuksen 3. syyskuuta. Käräjäoikeudesta kerrotaan, että yritystä pyydettiin täydentämään hakemustaan. Kun hakemusta ei määräaikaan mennessä täydennetty, se jätettiin tutkimatta.

Hämeen Sanomat kertoi verkkosivuillaan torstaina ja perjantain sanomalehdessä Inter Capin konkurssista. Tieto konkurssiin asettamisesta oli virheellinen. Päästäkseen konkurssiin yrityksen on tehtävä siitä uusi hakemus.

Inter Cap kilpaili Kanta-Hämeen Aluetaksin kanssa taksitilauksista Hämeenlinnan seudulla. Yrityksen toiminta hyytyi kuitenkin viime keväänä eikä sillä ole tällä hetkellä välityksessä yhtään taksia. HÄSA

 

OIKAISU 13.9. kello 15:40. Alkuperäisessä Inter Cap -uutisessa kerrottiin, että yhtiö olisi asetettu konkurssiin. Tieto ei pitänyt paikkaansa. Vanha uutinen korvattu kauttaaltaan tällä oikaistulla tekstillä.

Päivän lehti

24.1.2020