Kanta-Häme

Hämeenlinnan Tori-Apteekki sai apteekkarin Suomen lääkealan huipulta

Yliopiston Apteekin ja Oriolan entinen toimitusjohtaja Jukka Niemi siirtyi Hämeenlinnaan.

Proviisori Jukka Niemi, 54, on siirtynyt Yliopiston Apteekin toimitusjohtajan tehtävistä Hämeenlinnan Tori-Apteekin uudeksi apteekkariksi. Niemi on Oriolan entinen toimitusjohtaja ja Orionin entinen markkinointijohtaja.

– Hain Tori-Apteekin apteekkilupaa, koska tiesin, että kyseinen apteekki on todella hyvin hoidettu ja apteekissa työskentelee iloinen ja motivoitunut henkilökunta, sanoo Niemi.

Niemi kertoo, että asiaan vaikutti lisäksi se, että hän on pitänyt paljon Hämeenlinnasta ja viettänyt kaupungissa paljon aikaa vapaa-ajan asunnollaan.

– Täällä on upea luonto ja ystävällisiä ihmisiä, sanoo Niemi, joka asuu toistaiseksi Helsingissä.

Niemi kertoo, että useat ihmiset ovat kysyneet, miksi hän ryhtyi apteekkariksi. Hän sanoo halunneensa nähdä ja kokea yksityisapteekin toiminnan ja yrittäjyyden.

– Veri vetää asiakkaiden pariin. Apteekissa toimitaan juuri siellä lääkehuollon kovimmassa ytimessä, palvellaan asiakkaita ja opastetaan heitä lääkkeiden oikeaan käyttöön.

Hämeenlinnan Tori-Apteekki on myös apteekkina erityinen.

– Hämeenlinnan Tori-Apteekki on erittäin kiinnostava ja perinteikäs apteekki – Suomen sisämaan ensimmäinen apteekki. Onhan se perustettu jo vuonna 1753. HÄSA

Päivän lehti

18.2.2020