Kanta-Häme

Hämeenlinnassa sytytettyjä paloja tutkitaan vahingontekona ja törkeän tuhotyön yrityksenä

Hämeen poliisi on kirjannut Kanta-Hämeessä viimeisen kahden viikon aikana 13 erilaista tulipaloihin liittyvää ilmoitusta.

Osaa paloista epäillään tahallaan sytytetyiksi, osaan on löytynyt luonnollinen syttymissyy. Poliisi muistuttaa ihmisiä varovaisuudesta tulenkäsittelyssä.

Rikoksena tutkitaan tällä hetkellä viittä tapausta, ja poliisi epäilee että osalla paloista on yhteys toisiinsa.

Perjantai-illan ja sunnuntai-illan välisenä aikana Hämeenlinnassa Ruutikellarintiellä oli mahdollisesti yritetty sytyttää palamaan asuinrakennuksen vieressä ollutta liikenteestä poistettua autoa. Tuli oli kuitenkin tukahtunut itsestään. Asiaa tutkitaan tuhotyön yrityksenä.

 

Varhain sunnuntai-aamuna Hämeenlinnan Papinniityssä paloi Karjalankadun läheisyydessä maastoa useista eri kohdista. Karjalankadun päässä olevalla metsäaukealla paloi kaksi puupinoa. Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Sunnuntai-aamuna Hämeenlinnan Notkotiellä rakenteilla olevan autotallin ulkoseinä oli sytytetty palamaan. Palo saatiin nopeasti sammutettua. Tekoa tutkitaan vahingontekona.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Hämeenlinnan Tuuloksessa paloi sohva rivitaloasunnossa. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi ja rikoksesta epäilty on ollut pidätettynä. Rikosnimikkeenä on törkeän tuhotyön yritys.

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic