Kanta-Häme

Hämeensaaren McDonalds sulkee keittiöremontin ajaksi

Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva Hämeensaaren McDonalds-ravintola sulkee ovensa väliaikaisesti keittiöremontin takia.

Remontti alkaa tämän viikon lopulla, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ravintola avautuu jälleen asiakkaille viimeistään perjantaina 7. helmikuuta.

Ravintolayrittäjä Jaakko Lindénin mukaan 16 vuotta vanhaan kiinteistöön on jo pakko tehdä korjauksia.

– Asiakkaille näkyvissä tiloissa ei tarvitse tehdä muutoksia, mutta keittiössä on lattia ja osa laitekannasta uusittava täysin, Lindén kertoo.

Remontti sulkee koko keittiön, joten edes autokaista ei palvele töiden aikana.

Remontti koskee vain McDonaldsin puolta kiinteistöstä. Samassa talossa toimivat Neste ja K-Market ovat avoinna normaalisti.

Luopui viidennestä ravintolasta

Hämeensaaren McDonalds työllistää kymmeniä ihmisiä.

– Olemme siitä onnellisessa asemassa, että remontin ajankohta on ollut tiedossa jo pitkään. Osalla väestä on ollut säästössä pitämättömiä kesälomia ja osa taas siirtyy remontin ajaksi Tiiriön ravintolaan, jossa myynnin odotetaan väliaikaisesti kasvavan, Jaakko Lindén sanoo.

Vuonna 2009 vuoden McDonalds-yrittäjänä palkitulla Lindénillä on yhteensä neljä ravintolaa Riihimäellä, Salossa ja Hämeenlinnassa.

Viidennen, Hyvinkäällä sijainneen ravintolansa, hän on myynyt tämän vuoden alussa pojalleen Ville Lindénille. Näin aiemmin Jaakko Lindénin kenttäpäällikönä työskennelleestä pojasta tuli itsekin yrittäjä. (HäSa)

Mainos