Kanta-Häme

Hameensanomat.fin etusivu uudistui

Hämeen Sanomien verkkopalvelu Hameensanomat.fi on uudistunut.
Hämeen Sanomien verkkopalvelu Hameensanomat.fi on uudistunut.

Hämeen Sanomien verkkopalvelu Hameensanomat.fi on uudistunut. Näkyvin muutos koskee verkkopalvelun etusivun ulkoasua.

Uudistettu etusivu on aikaisempaa selkeämpi, ja se on suunniteltu palvelemaan entistä paremmin mobiilikäyttäjiä. Jo noin 80 prosenttia Hameensanomat.fin käytöstä tapahtuu mobiililaitteella.

Päivityksen yhteydessä on uudistettu myös hieman Hämeen Sanomien sovelluskaupoista ladattavan uutissovelluksen avaussivua.

Löydät uutissovelluksen laitteesi sovelluskaupasta Hämeen Sanomat -hakusanalla.

 

Hameensanomat.fissä julkaistaan lehden omia juttuja, sekä yhteistoimitus Lännen Median ja STT:n uutisia ja sisältöjä kotimaasta ja maailmalta. Suurin osa verkkopalvelun sisällöstä on maksullista ja tarjolla tilaajille.

Verkkopalvelun etusivu päivittyy aamusta myöhäisiltaan. Etusivulla on toimituksen valikoima ja tarjoilema kattaus verkkopalvelun uusimmista, luetuimmista ja eniten reaktioita herättävistä uutisista.

– Käytämme etusivun ylläpidossa analytiikkaa, jonka avulla saamme tietoa, mitkä sisällöistämme erityisesti kiinnostavat lukijoita, kertoo uutispäällikkö Markku Uhari.

 

Tilaaja, näin kirjaudut Hameensanomat.fihin

Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja mobiilisovelluksen sisällöt joka päivä.

Pääset aktivoimaan digitunnukset, hameensanomat.fi/aktivoi -sivulla. Tarvitset aktivointia varten Hämeen Sanomien asiakasnumeron ja postinumeron.

Aktivointi tehdään vain kerran.

Hameensanomat.fihin tai sovellukseen kirjaudutaan aktivoinnin jälkeen sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Jos sinulla ei ole vielä Hämeen Sanomien tilausta, pääset tutustumaan tämänhetkisiin tilaustarjouksiin hameensanomat.fi/tarjous-sivulla.