Kanta-Häme Forssa

Hannele Saari Riihimäeltä valittiin KD Hämeen puheenjohtajaksi

Sonja Falk (vasemmalla) tekee tilaa Hannele Saarelle KD Hämeen puheenjohtajan paikalla. Kuva: -
Sonja Falk (vasemmalla) tekee tilaa Hannele Saarelle KD Hämeen puheenjohtajan paikalla. Kuva: Teija Arvidsson.

Luokanopettaja Hannele Saari Riihimäeltä on valittu Kristillisdemokraattien Hämeen piirin puheenjohtajaksi lauantaina 16.11. Forssan Hamkin kampuksella pidetyssä syyskokouksessa.

Saari on toiminut aiemmin piirin varapuheenjohtajana ja vaalipäällikkönä sekä puoluehallituksen jäsenenä. Riihimäellä hän on sekä kaupunginvaltuuston että -hallituksen jäsen.

Lahtelainen Sonja Falk väistyi piirin puheenjohtajan tehtävistä tultuaan valituksi puolueen puheenjohtajistoon Kristillisdemokraattien puoluekokouksessa 24.8. Oulussa.

– Hämeessä meillä on paljon upeita toimijoita ja asiantuntijuutta. Haluan olla kannustava, yhteen kokoava puheenjohtaja ja edistää kristillisdemokraattisen politiikan näkyvyyttä alueemme kaikissa kunnissa, Hannele Saari kertoo.

Saaren tavoitteena on vahvistaa piirin toimintaa esimerkiksi niin, että paikallisosastot voisivat toimia entistä enemmän yhdessä ja jakaa toimivia ideoita, kokemuksia ja rohkaisua toisilleen. Saari suunnittelee myös piirin kuntavaltuutettujen kutsumista yhteen.

– Seuraavien kuntavaalien ehdokasrekrytointi on aloitettava jo heti alkuvuodesta. Tavoitteena itselläni on, että jokaiseen piirin kuntaan saadaan rohkeasti kristillisdemokraattisia arvoja esillä pitäviä ehdokkaita, ja vaalien jälkeen valtuutettuja, Saari linjaa.

Piirin varapuheenjohtajaksi valittiin Jouko Vuorenniemi Heinolasta.