Kanta-Häme

Harrasteliikuntamessut Hämeenkaareen

Hämeenkaari täyttyy ensi vuonna lauantaina 11. tammikuuta uutta liikuntaharrastusta etsivistä ihmisistä ja niitä tarjoavista seuroista ja yrityksistä.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamarissa mietittiin loppukesästä, miten itse kunkin saisi kokeilemaan uutta liikuntaharrastusta. Koska ilmainen näyte on ensimmäinen askel, päätettiin järjestää tapahtuma, jossa seurat pääsevät esittelemään tekemistään ja harrastuksia etsivät ihmiset pääsevät kokeilemaan.

Tapahtuman tavoite on innostaa kaikkia liikunnasta kiinnostuneita tarttumaan Hämeenlinnan alueella tarjolla oleviin harrastusmahdollisuuksiin.

– Seurat ja yritykset ovat olleet innolla mukana, kun pääsevät toiminnallisesti kertomaan tekemisestään. Toivomme, että jokainen kävijä kokeilisi tapahtumassa ainakin jotain liikuntaa ja innostuisi ottamaan sen terveelliseksi harrastukseksi, kertoo seuroja koordinoiva Laura Latomäki.

Liikut sää -harrasteliikuntamessut on vetänyt hyvin, sillä kaikki 34 ständipaikkaa ovat käytössä. Yleisötavoite yhdelle päivälle on 1 500 liikunnasta kiinnostunutta vierailijaa. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle.

– Tavoitteemme on tuoda Hämeenlinnan alueen liikunta- ja hyvinvointiyrityksiä ja seuroja tutuksi hämeenlinnalaisille sekä esitellä kokonaisvaltaisesti terveellisten elämäntapojen tuntemusta.

Tapahtuma järjestetään Hämeenkaaressa 11.1. kello 10–16. Järjestäjinä ovat Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry ja Hämeenlinnan kaupunki. (HäSa)

Tapahtuman sivut: http://liikutsaa.jchml.fi/