Kanta-Häme

Hattula kysyy liikuntapaikoista

Hattulassa kerätään parhaillaan asukkaiden näkemyksiä ja toiveita kunnan liikuntapaikoista. Vastauksia kerätään kaikille avoimella nettikyselyllä, johon löytyy linkki kunnan verkkosivuilta.

Kysely on avoinna tämän viikon sunnuntaihin eli 5. huhtikuuta saakka. Liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö Jari Salmela toivoo, että kuntalaisilta saataisiin mahdollisimman paljon palautetta.

– Tarkoitus on sen avulla tuottaa erilaisia lähtötietoja esimerkiksi kunnan tulevaisuuden liikuntapaikkasuunnittelua varten. Liikunnallisen elämäntavan edistäminen on tärkeää, Salmela sanoo.

Kyselyssä keskitytään erityisesti sellaisiin liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin, joita jokainen kuntalainen voi käyttää omatoimisesti.

Siinä on erilliset osiot aikuisille sekä koululaisille (3.–9.-luokkalaiset). Osa koululaisista vastaa kyselyyn ohjatusti koulussa, ja muut voivat vastata siihen halutessaan kouluajan ulkopuolella.

Kyselyn toteuttamisessa ja muussa taustatyössä asiantuntija-apuna toimii Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo. (HäSa)

Päivän lehti

1.4.2020