Kanta-Häme

Hattulan Inna haastatteluun Saloon

Hattulan kunnanjohtaja Lauri Inna on valittu haastateltavien hakijoiden joukkoon Salossa. Salo hakee parhaillaan kaupunginjohtajaa, ja määräaikaan mennessä virkaan tuli 23 hakemusta.

Hakijoiden seassa on Innan lisäksi runsaasti muitakin kunnan- ja kaupunginjohtajia, ja lähes kaikki on päätetty kutsua haastatteluun. Salon kaupunginhallitus nimesi kutsuttavat kokouksessaan maanantaina.

Haastatteluun kutsutaan Kirkkonummen kunnanjohtaja Timo Aarnio, Kotkan palvelujohtaja Jorma Haapanen, Hattulan kunnanjohtaja Lauri Inna, Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki, Salon kaupunkikehityspäällikkö Mika Mannervesi, Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela, Raaseporin kaupunginjohtaja Tom Simola, Uudenkaupungin kaupunginjohtaja Atso Vainio ja Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtaja Janne Virtanen.

Tavoitteena on, että Salon valtuusto päättää uudesta kaupunginjohtajasta helmikuussa. Salon nykyinen kaupunginjohtaja Antti Rantakokko jää eläkkeelle ensi elokuun lopussa, mutta käytännössä viimeinen työpäivä ajoittuu toukokuun loppuun.

Lauri Inna valittiin Hattulan kunnanjohtajaksi vuosi sitten marraskuussa. HÄSA

 

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic