Kanta-Häme

Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Tapani Hellstén lupaa tehdä Tradekan firmoista vastuullisimpia

Lintonen varapuheenjohtajaksi.
Tradekan hallituksen uusi puheenjohtaja Tapani Hellstén korostaa vastuullista liiketoimintaa. Kuva: Pekka Rautiainen
Tradekan hallituksen uusi puheenjohtaja Tapani Hellstén korostaa vastuullista liiketoimintaa. Kuva: Pekka Rautiainen

Tradeka-Yhtiöt Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Kevan varatoimitusjohtaja Tapani Hellstén. Hallituksen aiempi puheenjohtaja Raimo Luoma siirtyy pääministerin valtiosihteeriksi.

Yhtiön hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi on valittu forssalainen rehtori Minna Lintonen ja hallituksesta pois jäävien Raimo Luoman ja juuri kansanedustajaksi valitun Jussi Saramon tilalle uusiksi jäseniksi talous- ja hallintojohtaja Mikko Aaltonen sekä lehtori Mika Hentunen.

Tradeka-Yhtiöt Oy vastaa Osuuskunta Tradekan ydinliiketoimintojen omistajaohjauksesta. Konserniin kuuluvat ravintolatoimintaa harjoittava Restel Oy, pakettiautomaattiliiketoimintaa ja lehtijakelua harjoittava Lehtipiste Oy, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan palveluyritys Med Group Oy sekä sijoitustoimintaa harjoittava Tradeka-sijoitus Oy.

 

Aiemmin Hämeenlinnan kaupunginjohtajanakin toiminut Hellstén sanoo ottavansa hallituksen puheenjohtajan tehtävän vastaan innostuneena.

– Tradeka on asettanut keskeiseksi tavoitteeksi, että sen omistamat yritykset ovat toimialojensa vastuullisimpia, Hellstén korostaa.

Tradeka hallinnoi ns. edistysmielisen osuuskauppaliikkeen pääomia. HÄSA

Päivän lehti

23.1.2020