Kanta-Häme

Henkilöstöjohtaja valittiin Sipoosta

Hämeenlinnan uudeksi henkilöstöjohtajaksi on valittu sipoolainen Anne Iijalainen. Hänet valittiin virkaan keskiviikkona.

Kaupungin nykyinen henkilöstöjohtaja Raija Hätinen jää eläkkeelle ensi syksynä, ja Iiijalainen aloittaa uudessa tehtävässään elokuun alussa. Hän toimii ensin sijaisena ja lokakuun alusta lähtien vakinaisena henkilöstöjohtajana.

Sipoon henkilöstöpäällikkönä Iijalainen on työskennellyt vuodesta 2003. Hän on toiminut myös Sipoon vt. talous- ja hallintojohtajana, talous- ja hallintokeskuksen osastopäällikkönä ja tietoturvapäällikkönä.

Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, hän on valmistunut Vaasan yliopistosta kielenkääntäjän koulutusohjelmasta (kaupan ja tekniikan erikoistumisopinnot). Lisäksi hän on opiskellut johtamista ja pedagogiikkaa.

Kaupungin henkilöstöjohtajan virkaa haki 46 henkilöä, joista yhdeksän haastateltiin. Haastatelluista viisi osallistui vielä sähköiseen profilointiin.

Hämeenlinnan kaupungilla on tällä hetkellä runsaat 3 500 työntekijää, joista 85,5 on vakinaisia ja 13,2 määräaikaisia. Työllistettyjä on runsas prosentti.

Kaupunki on saanut positiivista julkisuutta eri medioissa ja foorumeilla työhyvinvointi- ja muutosjohtamisestaan. HÄSA

Päivän lehti

27.11.2020

Fingerpori

comic