Kanta-Häme

Henna Saralta toinen single

Hämeenlinnalaisen 17-vuotiaan Henna Saran toinen single Plataanipuun varjossa julkaistaan ensi viikolla. Kappaleen on säveltänyt ja sovittanut Nalle Ahlstedt, ja sanoitus on Rengossa asuvan Sana Mustonen käsialaa.

– Biisi tuli Sana Mustosen kautta. Siinä on tosi paljon asioita, jotka koskettaa mua ja tuntuu varsinkin tähän hetkeen todella henkilökohtaisilta. Sellaisia elämän suuria kysymyksiä, kertoo Henna kappaleesta.

Henna Sara esiintyy Lastenklinikoiden Kummien järjestämässä hyväntekeväisyystapahtumassa Hämeenlinnassa huomenna sunnuntaina. Ritarihallissa pidettävää hyväntekeväisyysjääkiekko-ottelua edeltää konsertti, jonka Henna aloittaa. Ohjelma alkaa noin kello 14.30.

Konsertissa kuullaan mm. Plataanipuun varjossa -kappale. Mukana on myös muita esiintyjiä, muun muassa rap-artisti Mikael Gabriel ja myös hämeenlinnalainen Linda Vink.

Tapahtuman tuotto jaetaan Kanta-Hämeen keskussairaalan ja Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenosastojen kesken. Hennan ensimmäinen single Ikuisesti sinun julkaistiin viime vuoden puolella. (HäSa)

Päivän lehti

1.6.2020