fbpx
Kanta-Häme Ypäjä

Ypäjän Hevosopiston uusi toimitusjohtaja aloittaa vuoden alusta – Uudella toimitusjohtajalla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta

Heli Kivimäki-Manner on nimitetty Hevosopisto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Kivimäki-Manner aloittaa työnsä alkuvuodesta 2022.
Heli Kivimäki-Manner on nimitetty Hevosopisto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Kivimäki-Manner aloittaa työnsä alkuvuodesta 2022. Kuva: Tapio Tuomela

Heli Kivimäki-Manner on nimitetty Ypäjällä sijaitsevan Hevosopisto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Kivimäki-Manner aloittaa työnsä alkuvuodesta 2022.

Heli Kivimäki-Manner on aiemmin työskennellyt rehuteollisuuden ja tukkukaupan parissa, josta hän siirtyi pieneläinklinikkaketjun toimitusjohtajaksi. Ennen Hevosopistolla alkavaa uraansa hän on työskennellyt DanHatch Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä.

Uuden toimitusjohtajan valituksi tulemiseen vaikutti pitkäaikainen ja vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta.

– Uskon, että uudessa työssäni riittää haasteita mutta odotan innolla tulevaa ja sitä, että pääsemme aloittamaan työt, Kivimäki-Manner iloitsee.

Hevosopisto irtisanoi edellisen toimitusjohtajan keväällä.

Kivimäki-Manner kertoo, että hän ajatteli, että tuntee hevosalan riittävän hyvin, kun haki toimitusjohtajan paikkaa.

– Toimitusjohtajana haluan toimia strukturoidusti ja haluan että minulla on mutkaton keskusteluyhteys henkilökunnan kanssa. Koen toimitusjohtajan olevan ikään kuin valmentaja, joka luotsaa porukkaa yhteiseen suuntaan.

Hevosopisto on Kivimäki-Mantereelle tuttu niin yhteistyökumppanuuden muodossa kuin hevosenomistajana ja kilpailijana.

Tällä hetkellä hän toimii Suomenratsut ry:n hallituksen jäsenenä sekä Suomen Hippoksen suomenhevosoriiden lausuntoryhmän jäsenenä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Hevosopisto onkin ollut myrskyn silmässä viime syksystä lähtien. Hevosopistolta tehtiin esimerkiksi kolme tutkintapyyntöä Hämeen poliisille, jonka mukaan aihetta rikosepäilyyn ei ollut.
Hevosopisto onkin ollut myrskyn silmässä viime syksystä lähtien. Hevosopistolta tehtiin esimerkiksi kolme tutkintapyyntöä Hämeen poliisille, jonka mukaan aihetta rikosepäilyyn ei ollut. Kuva: Tapio Tuomela

Hevosopistolla on ollut kovat talouspaineet muun muassa valtionavun romahduksen ja kiinteistöjen korjausvelan vuoksi.

Hevosopisto onkin ollut myrskyn silmässä viime syksystä lähtien. Hevosopistolta tehtiin esimerkiksi kolme tutkintapyyntöä Hämeen poliisille, jonka mukaan aihetta rikosepäilyyn ei ollut.

Alkuvuodesta 16 Hevosopiston työntekijää jätti aluehallintovirastolle selvityspyyntöjä työnantajan työturvallisuuslain vastaisesta menettelystä ja epäasiallisesta kohtelusta.

Maaliskuussa Hevosopiston hallitus vaihtui, eikä edellinen hallitus saanut vastuuvapautta.

Menot