Kanta-Häme Helsinki

Holtiton huumekuski törmäsi jopa kymmeniin autoihin Kehä I:llä - Poliisi pyytää kolareihin joutuneita ottamaan yhteyttä

Maanantaina ennen aamuseitsemää itään päin ajanut pakettiauto törmäsi jopa kymmeniin muihin autoihin.
Poliisin käyttämä huumepikatesti mittaa kiellettyjen aineiden pitoisuuden syljestä. Arkistokuva. Kuva: Juhani Salo
Poliisin käyttämä huumepikatesti mittaa kiellettyjen aineiden pitoisuuden syljestä. Arkistokuva. Kuva: Juhani Salo

Huumaantuneen kuljettajan ajama pakettiauto törmäili holtittomasti muihin autoihin aikaisin maanantaina Kehä I:llä Helsingissä.

‒ Ajo oli täysin holtitonta. Pakettiauto törmäsi lukuisiin, jopa kymmeniin ajoneuvoihin. Muutama auto meni lunastuskuntoon, rikoskomisario Jouni Jokinen kertoo Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisi on tavoittanut osan muiden autojen kuljettajista. Poliisi pyytää, että kaikki kuljettajat, joiden autoihin kyseinen pakettiauto törmäsi tai joilla on havaintoja tapahtuneesta, ottaisivat yhteyttä.

 

Kehätiellä törmäillyt pakettiauto oli tummansininen Volkswagen Caddy, jossa oli yrityksen teippaukset. Pakettiauto ajoi Kehä I:tä kohti itää ennen aamuseitsemään tämän viikon maanantaina.

Poliisi on saanut autosta ensimmäiset silminnäkijähavainnot pakettiautosta Tuusulanväylän kohdalta ja pakettiauto pysähtyi lopulta Itäkeskuksessa, jossa poliisi otti kuljettajan kiinni.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja huumausainerikoksena, koska epäillyn hallusta ja pakettiautosta löytyi huumausaineita.

 

Tiedot ja havainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 417 931.

 

Lisää aiheesta: Huumekuski ”voi olla sekaisin kuin seinäkello”, mutta juopumussyyte ei ole törkeä: Poliisi kaipaa muutosta (12.7.2020)

Päivän lehti

24.9.2020

Fingerpori

comic