Kanta-Häme

Hope ry:n hyväntekeväisyyskampanja kerää harrastusvälineitä vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille

Urheiluvälineitä ei kannata heittää pois, vaan antaa eteenpäin. Kuva: Esko Tuovinen

Ensi vuoden joulukuussa Helsingissä pelataan miesten salibandyn MM-kisat.

Suomen Salibandyliiton MM-kotikisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola kertoo Hopen tiedotteessa, että hänen mielestään on hienoa, että tulevien kisojen avulla voidaan aktivoida eri tahoja auttamaan tärkeän asian kanssa.

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila kertoo tiedotteessa, että lapset kasvavat nopeasti ulos urheiluvälineistä ja -vaatteista, jotka ovat kunnoltaan vielä täysin käyttökelpoisia. Toisinaan laji saattaa vaihtua nopeastikin, jolloin varusteet jäävät ylimääräisiksi. Ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä ei kannata heittää pois, vaan lahjoittaa eteenpäin, jolloin niistä on iloa toisille.

Hope-yhdistys täyttää lasten ja nuorten tarpeita ja vie harrastusvälineet perille. Kampanjan tavoitteena on, että, jokainen apuamme tarvitseva lapsi ja nuori saisi hänelle sopivan urheiluvälineen tai -vaatteen perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta, kiteyttääa.

Kampanja-aika on 1.8.-18.8. Kampanjan keräyspisteet ovat Stadiumin ja Starkin myymälöissä ympäri Suomea. Osallistua voi myös rahalahjoituksella.

Mainos