Kanta-Häme

HPK haki saataviaan käräjiltä

HPK-Edustusjääkiekko haki Sunny Car Centeriltä 50 740 euron saataviaan käräjäoikeuden velkomustuomiolla. Velkomustuomio annettiin 30. maaliskuuta.

HPK-Edustusjääkiekon toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo, että saatavat ovat syntyneet markkinointiyhteistyöstä. Sunny Car Center on markkinoinut autokaupan keskusta muun muassa HPK:n otteluissa.

– Saatavat ovat pitkältä ajalta. Olemme neuvotelleet niistä. HPK:n hallitus lopulta päätti, että haemme niitä tätä kautta, Korpela kertoo.

Urheiluseurat harvoin hakevat sponsoreiltaan rahaa oikeusteitse. Korpela kertoo, että HPK:lle tämä kerta on ensimmäinen.

– Laskuista on pitänyt lähettää karhuja ja jopa pistää niitä perintään. Niistä on kuitenkin lopulta sovittu. Tällä kertaa muut keinot eivät tuottaneet tulosta.

Sunny Car Centerillä on ollut jäähallissa näyttäviä mainoksia autokaupan keskuksesta. Toissa kaudella erätauoilla pyöri yhtiön filmi autokaupan keskuksen avaamisesta.

Hämeenlinna on purkanut kiinteistökaupan Sunny Car Centerin tontista, koska yhtiö ei maksanut tonttia. Kaupan purkaminen viivästyi, sillä toimitusjohtaja Markku Ritaluomaa ei tavoitettu.

Yhtiöllä on ulosotossa jo satojen tuhansien eurojen velat muun muassa Kirstulan mainospylväästä ja erilaisista verotilityksistä. Verottaja hakee Sunny Car Centeriä konkurssiin. HäSa

Päivän lehti

3.12.2020

Fingerpori

comic