fbpx
Kanta-Häme Urheilu

HPK ratkaisi heti jatkoerän alussa - lauantaina jatketaan Tampereella

HPK isännöi Tapparaa illan pelissä. Kuva: Pekka Rautiainen
HPK isännöi Tapparaa illan pelissä. Kuva: Pekka Rautiainen

Jatkoerää ei ehditty pelata kuin 3.41, kun HPK:n Robert Leino ratkaisi ottelun. HPK voitti 2-1 ja tasoitti otteluvoitot 2-2:een. Sarja jatkuu lauantaina Tampereella voittojen ollessa nyt 2-2.

 

 

 

Kolmas erä sujui maaleitta. HPK:n Otto Paajanen sai erän viimeisellä minuutilla jäähyn, joten jatkoerään lähdetään Tapparan 5-4-ylivoimalla.

 

Tasatilanteessa jatketaan kolmatta erää. Myös Emil Larmi Kerhon maalilla venyy hyviin torjuntoin. Alla yksi niistä.

 

 

 

Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty, joten tilanteesta 1-1 lähdetään kolmanteen erään. Christian Heljanko venyi toisessa erässä näyttävään koppiin.

 

 

 

HPK johti avauserän, mutta toista erää ei montaa minuuttia pelattu, kun Tapparan Teemu Suhonen toi vieraat komean yksilösuorituksen jälkeen tasoihin. Peli on nyt 1-1.

 

 

 

HPK johtaa avauserän jälkeen Petteri Nikkilän ylivoimamaalilla 1-0. HPK:n Emil Larmilla 14 torjuntaaa, Tapparan Christian Heljangolla 18.

HPK ensimmäistä kertaa ylivoimalle vajaan kahden minuutin pelaamisen jälkeen. Tapparan Toni Utunen joutui jäähyboksiin kampituksesta. Noin minuuttia myöhemmin Tapparalle toinen jäähy ja HPK pääsee pelaamaan kahden miehen ylivoimalla. Ja se tuottaa tulosta, kun HPK:n Petteri Nikkilä vie kotijoukkueen johtoon.

 

 

 

Kiekko putosi juuri jäähän HPK:n ja Tapparan välisessä neljännessä välieräkamppailussa Rinkelinmäellä. HPK joutui otteluun flunssa-aallon takia vajaamiehisenä, peräti kuusi pelaajaa on sivussa. Hämeen Sanomat seuraa peliä illan edetessä ja voit katsoa sivuiltamme Telian videoklippejä pelistä.

 

 

Menot