Kanta-Häme

Humalainen ajeli ruohonleikkurilla, naisseurue varasti kaupasta mattoja

Hämeen poliisin keskiviikko-torstai -vuorokausi sisälsi tapahtumia laidasta laitaan. 

Keskiviikkoiltana Ojoisten alueella rikottiin kerrostalokiinteistön alaoven lasi. Poliisipartio löysi paikalta päihtyneen vertavuotavan noin 35-vuotiaan miehen. Mies oli talon rappukäytävässä.

Hänet kuljetettiin paikalle tilattuun sairasautoon, jossa ensihoidon henkilöstö hoiti miehen haavoja.

Yllättäen mies siirtyikin ambulanssista pihalle ja alkoi huitoa verisillä käsillään. Poliisipartio kehotti miestä rauhoittumaan, mutta mies jatkoi huitomista ja aggressiivista käytöstä.

Poliisit saivat kuitenkin miehestä hallintaotteen. Sen jälkeen mies alkoi rimpuilla ja poliisit kaatoivat hänet maahan. Miehelle laitettiin käsiraudat.

Poliisiautossa mies jatkoi vielä riehumistaan. Hän muun muassa potki auton takaseinää. Partio joutui laittamaan miehelle myös jalkaraudat kuljetuksen turvaamiseksi.

Hänet kuljetettiin saamaan hoitoa Kanta-Hämeen keskussairaalaan. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus vahingonteosta ja virkamiehen vastustamisesta.

Humalainen ajeli ruohonleikkurilla

Lammilla poliisipartio havaitsi keskiviikkona iltapäivällä miehen kuljettavan päältäajettavaa ruohonleikkuria kiinteistön nurmialueella aivan tien vieressä. 

Partion havainnon mukaan mies vaikutti vahvasti päihtyneeltä, joten hänelle suoritettiin puhalluskoe. Alkometrin tulos näytti 2,66 promillen lukemaa. 

Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Naiseurue vei kymmenen mattoa

Keskiviikkona iltapäivällä Kaurialassa sijaitsevassa myymälässä useamman naisen seurue tuli matto-ostoksille. 

Naiset toivat kassalle kymmenkunta mattoa. Osa naisista lähti kuljettamaan mattoja autolle ja yksi jäi maksamaan kassalle. Naisen maksukortti ei kuitenkaan toiminut ja sen jälkeen tämäkin nainen poistui myymälästä.

Matot jäivät maksamatta ja naiset poistuivat henkilöautolla pois paikalta. Asiaa selvitellään varkautena.