Kanta-Häme Forssa

Huoltoaseman pöytään nukahtanut mies jäi kiinni viikon rötösputken jälkeen

Useista rötöksistä epäilty mies napattiin kiinni Forssan Autokeitaalta. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen. Arkistokuva: Seppo Pessinen

Poliisi otti myöhään tiistai-iltana Forssan Autokeitaalla kiinni miehen, jonka epäillään tehneen varkauksia yritysten tiloissa lähimmän viikon aikana. Lisäksi miehen epäillään anastaneen henkilöauton tiistai-iltana.

Miehen epäillään vierailleen luvatta useiden forssalaisten yritysten tiloissa ja anastaneen sieltä omaisuutta. Poliisi on saanut ilmoituksia, joiden mukaan yritysten henkilöstötiloissa oleviin kaappeihin on murtauduttu, ja kaapeista on viety lähinnä avaimia ja lompakoita.

 

Tekijän jäljille poliisi pääsi tiistai-iltana kun varastetulla autolla liikkeellä ollut mies vieraili Autokeitaalla. Hätäkeskus ilmoitti kello 22.51 miehestä, joka nukkuu pöydässä. Poliisin mennessä paikalle mies oli herännyt ja kävelyllä lähimaastossa. 36-vuotiaan miehen hallusta löytyi aikaisemmin anastetuksi ilmoitetun auton avaimet. Auto oli parkissa liikenneaseman pihassa.

Mies otettiin kiinni epäiltynä yhteensä ainakin kuuteen eri varkauteen.

Poliisilla ei ole vielä tarkkaa tietoa siitä, mikä on anastetun rahan ja muun omaisuuden arvo. Lisäksi poliisilla on tutkinnassa samaan rikosvyyhtiin liittyvä anastetun maksukortin luvaton käyttö.

Asiasanat

Päivän lehti

20.9.2020

Fingerpori

comic