Kanta-Häme Tammela

Huoltoaseman ryöstäjät saatiin nopeasti kiinni Tammelassa - Aseistautuneet ryöstäjät saivat vain pohjakassan

Yrittäjä: Asiakkaat yrittivät puuttua tilanteeseen. Poliisi tiedotti viime perjantaina tapahtuneesta ryöstöstä vasta tällä viikolla.
Poliisi tutkii, kuka piinaa mökkiasukkaita Raidonpääntiellä.
Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Huoltoaseman viime perjantaina Tammelan Kaukjärvellä ryöstäneet henkilöt jäivät nopeasti kiinni.

Valtatie 10:n varrella sijaitseva huoltamo joutui ryöstön kohteeksi perjantaiaamuna noin kello kuudelta. Aseistautuneet ryöstäjät saivat saaliikseen huoltamon pohjakassan.

Ryöstöstä epäillyt ovat poliisin tiedossa ja heitä on jo kuulusteltu tapahtumista. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä.

”Onni onnettomuudessa on se, että ihmiset maksavat nykyän pitkälti pankkikortilla”

Huoltamon toinen yrittäjä Kirsi Pirttijärvi oli paikalla ryöstön tapahtuessa. Hänen mukaansa tilanne oli nopeasti ohi ja ryöstäjät pakenivat paikalta autolla.

– Onni onnettomuudessa on se, että ihmiset maksavat nykyään pitkälti pankkikortilla. Ryöstö tapahtui alle tunti liikkeen avaamisen jälkeen, joten kassaan ei ollut ehtinyt kertyä pohjakassan lisäksi vielä paljonkaan tuottoa, Pirttijärvi toteaa.

Aamulla kello viideltä avautuvalla huoltoasemalla oli ryöstöhetkellä myös asiakkaita. Osa heistä yritti reagoida tilanteeseen.

– He yrittivät puuttua tilanteeseen, mutta kassalla ollut työntekijä puisti heille päätään merkiksi siitä, että ei kannata, Pirttijärvi kuvailee.

Poliisi tiedotti viime perjantaina tapahtuneesta ryöstöstä vasta tällä viikolla. HäSa

 

Uutisen kuva vaihdettu kuvituskuvaksi 11.8.2020 klo 15.27.

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic