fbpx
Kanta-Häme

Huom!-ketju palasi Hämeenlinnaan

Kiinteistönvälitysketju Huom! avasi toimipisteen Hämeenlinnassa tiistaina pitkän tauon jälkeen.

– Tavoitteena on kaksinkertaistaa välittäjämäärä nopeasti ja tulla yhtä arvostetuksi kiinteistönvälittäjäksi kuin 20 vuotta sitten, jolloin ketjulla oli alueen suurin markkinaosuus, sanoo Hämeenlinnan myyntijohtaja Ari Degerstedt.

Hämeenlinnan toimipiste palvelee Kanta-Hämeen markkina-aluetta. Välittäjinä aloittivat Mari Tirri, Pauliina Jokivalo ja Marko Sinivuori, joilla on usean vuoden kokemus Hämeenlinnan alueen kiinteistönvälitysmarkkinoista.

Huom!-ketju aloitti Hämeenlinnassa jo kuukausi sitten, ja yli 30 asuntoa on jo tullut välitettäväksi. Asuntokaupan lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat asuntojen vuokraus sekä sijoitusasuntojen, toimitilojen, tonttien ja mökkien välitys.

– Hämeenlinnassa myytiin viime vuonna asukaslukuun suhteutettuna eniten asuntoja Suomessa. Tällä hetkellä Kankaantaka ja Myllymäki ovat haluttuja asuinalueita. Sammon alueiden kaavoituksen ja rakentamisen edistyessä niiden kysyntä tulee kasvamaan hurjasti ensi kesänä, Pauliina Jokivalo arvioi.

Huom! oli alunperin KOP:n leiriin kuuluneen Huoneistomarkkinoinnin brändi, jonka käyttö päättyi KOP:n ja SYP:n fuusioon vuonna 1995. Franchising-mallilla toimiva ketju herätettiin henkiin vuonna 2011, ja se on nykyisin osa Realia Group oy:tä. (HäSa)

Menot