fbpx
Kanta-Häme

Hurjaa menoa moottoripyörällä Hämeenlinnassa: Kännikuskin matkanteko päättyi ilmalentoon

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.

Vapun aatto oli Hämeen poliisin näkökulmasta vilkas. Juhlinta keskusta-alueilla oli maltillista eikä suurempia järjestyshäiriöitä esiintynyt. Rattijuoppoja tavattiin runsaasti ja pahoinpitelytapauksia yksityisissä tiloissa selviteltiin läpi yövuoron. Tehtävämäärä koko vuorokaudelle oli 420 tehtävää ja yövuorolla Päijät-Hämeessä oli 141 tehtävää sekä Kanta-Hämeen yövuorolla oli 119 tehtävää.

Humalassa päin liikenteenjakajaa

Poliisille ilmoitettiin tiistaina kello 21.17 epäillystä rattijuoposta Hämeenlinnan Poltinahontiellä. Moottoripyörän kuljettaja oli kiihdyttänyt voimakkaasti, menettänyt pyörän hallinnan ja lentänyt pyörän kyydistä törmättyään liikenteen jakajaan.

Moottoripyörän kuljettajana toiminut kolmekymppinen paikallinen mies puhalsi poliisin alkometriin 1,68 promillea. Mies käytettiin verikokeessa, jonka jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena sekä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Törkeä ylinopeus kolmostiellä

Kolmekymppinen vantaalaisnainen kuljetti keskiviikkona aamuyöllä henkilöautoa 154 kilometrin tuntinopeudella alueella, jossa oli satasen rajoitus. Poliisipartio pysäytti naisen kuljettaman auton Tiiriön ramppiin. Hänellä oli kyydissään kaksi matkustajaa.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä ajokorttirikkomuksena matkasta puuttuneen ajokortin takia.

Menot