Kanta-Häme

Huumekuljettaja ajoi moottoritietä väärään suuntaan

Hämeenlinna. Amfetamiinin vaikutuksen alaisena liikenteeseen lähtenyt keski-ikäinen mies aiheutti poikkeuksellisen vaaratilanteen keskiviikkona Hämeenlinnassa ajamalla kolmostietä väärään ajosuuntaan eli vastaantulijoiden puolella.

Poliisipartio löysi kuljettajan autoineen hieman puolenpäivän jälkeen Iittalan liittymän kohdalta kaiteeseen törmänneenä. Jälkien perusteella auto oli ajanut Tampereen suunnasta ”vastakarvaan” ja osunut lopulta tien oikealla puolella olevaan kaiteeseen.

Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle jo yhdeksäs kortitta-ajo vuoden aikana. Miehen hallusta löytyi myös kääntöveitsi ja pieni määrä huumausainetta.

Noin 35-vuotiasta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta. HäSa

Autovaras naukkaili viinaa ratsiassa

Lahti. Poliisit keskeyttivät noin 50-vuotiaan autoilijan juomatuokion torstaina puolenyön jälkeen Lahden Mukkulassa.

Poliisipartion mennessä pysäyttämänsä auton luokse, he havaitsivat kuljettajan ottavan huikkaa pullostaan. Miehen luovuttua pullostaan hän puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajat ylittävät lukemat alkometriin.

Tutkimuksissa selvisi, että miehen käyttämä auto oli varastettu Kuhmoisista ja kuljettajakin oli jo valmiiksi ajokiellossa. HäSa

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic