fbpx
Kanta-Häme

Huumekuskeja ja rattijuoppo poliisin haaviin

Poliisi sai viikonloppuna Kanta-Hämeessä kiinni pari amfetamiiniakin ottanut kuljettajaa. Kuvituskuva Kuva: Lassi Puhtimäki
Poliisi tapasi tiistaina lukuisia kuljettajia, jotka ajoivat huumetestien mukaan huumeiden vaikutuksen alaisena. Myös amfetaiKuvituskuva: Lassi Puhtimäki, arkisto

Poliisipartio pysäytti viikonlopun aikana Hämeenlinnassa Länsiportintieltä autoa kuljettaneen naisen, joka vaikutti päihtyneeltä.

Hän tunnusti poliiseille käyttäneensä kannabista ja Subutexia.

Partio havaitsi myös hitaasti ja mutkitellen liikkuvan auton Luolajantiellä. Auton kuljettajana ollut nainen oli kertonut partiolle vasta harjoittelevansa ajamista.

Nainen vaikutti sekavalta, mutta koska alkometritulos ei näyttänyt promilleja, naiselle tehtiin huumepikatesti. Testi näytti positiivista amfetamiinille, kannabikselle sekä bentsodiatsepiinille.

 

Eureninkadun ja Paasikiventien risteyksessä oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kahden auton kolari.

Poliisi epäilee toisen auton kuljettajan jättäneen noudattamatta punaista liikennevaloa, minkä vuoksi kolari tapahtui. Lisäksi kuljettaja puhalsi alkometriin 1,68 promillen lukemat.

Riihimäellä poliisipartion ollessa kaupassa selvittämässä näpistystä ilmeni, että näpistyksestä epäilty mies oli tullut kauppaan autolla.

Autoa kuljettanut mies vaikutti päihtyneeltä, ja hänelle tehtiin huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

 

 

 

Menot