Kanta-Häme

Huumekuskeja liikenteessä – Yksi tömäytti pysähtyneen auton perään

Kuva: Pekka Rautiainen
Kuva: Pekka Rautiainen

Hämeenlinna

Henkilöautoa kuljettanut parikymppinen mies ajoi tiistaina iltapäivällä tietyömaan kohdalla pysähtyneen auton perään Hämeenlinnassa Härkätien ja Killintien risteyksessä.

Onnettomuuden aiheuttaneelle kuljettajalle suoritettu huumausainetesti osoitti positiivisen tuloksen. Miehellä ei myöskään ollut ajo-oikeutta.

Onnettomuus ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Tapaus on tutkinnassa nimikkeillä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos.

Samana iltapäivänä poliisipartio pysäytti Sullituntiellä henkilöauton, jota kuljetti kolmekymppinen mies. Kuljettaja oli ajokiellossa ja hänelle suoritettu huumetesti antoi positiivisen tuloksen.

Asiaa tutkitaan nimikkeillä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos.

Myös Parolantiellä tiistai-iltana pysäytetyn henkilöauton kuljettajaa epäillään ajosta huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettaja oli kolmekymppinen nainen.

Asiaa tutkitaan nimikkeillä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.

Harvialantiellä keskiviikkona puolenyön jälkeen pysäytetyn auton kuljettajaa epäillään puhalluskokeen perusteella rattijuopumuksesta. Kuljettajana toimi viisikymppinen mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Tutkintanimikkeinä ovat rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Päivän lehti

4.7.2020