Kanta-Häme Janakkala

Huumekuski törmäsi moottoritiellä edellä ajaneeseen – Peräänajo sattui Janakkalassa torstaiyönä

Hämeen poliisia työllisti Janakkalassa huumekuski moottoritiellä. Riihimäellä poliisi löysi huumausaineita kotietsinnässä.

Torstain ja perjantain välisenä yönä sattui kolari moottoritiellä Janakkalassa Viralan kohdalla. Poliisi sai tiedon kolarista hätäkeskuksen kautta kello 23.38.

Henkilöauton kuljettaja oli ajanut pohjoiseen suuntaan, kun hänen takana ajanut auto oli törmännyt hänen kuljettamansa henkilöauton perään. Törmäyksen seurauksena edellä ajaneen auto oli suistunut tieltä ja päätynyt ojaan. Autoon törmännyt ajoneuvo jäi osittain pientareelle.

Kolarissa ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Perään ajanutta henkilöautoa kuljetti ajo-oikeudeton parikymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti kuljettaneen käyttäneen amfetamiinia.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Hämeen poliisin partio tapasi tiistaina iltapäivällä Riihimäen Sipusaarentiellä 19-vuotiaan miehen, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumaavia lääkkeitä ja kaasusumutin.

Poliisi teki miehen asuntoon kotietsinnän ja löysi sieltä lisää huumaavia lääkkeitä ja huumausaineita.

Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen ja lievään ampuma-aserikokseen. HÄSA.

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic