Kanta-Häme

Idänpään Nesteen remontti pitkittyy yhä

Idänpään Neste ei ole avannut oviaan vieläkään, vaikka heinäkuun alussa aloitetun remontin lupailtiin valmistuvan loppusyksyksi.

Kiinteistössä toimivat K-market, Motorest-ravintola ja autopesu ovat kaikki olleet suljettuina. Pihalla oleva polttoaineen jakelupiste on palvellut asiakkaita remontin aikanakin.

Mistä viivästys johtuu, K-market Neste Oilin ketjupäällikkö Janne Paalanen?

– Kiinteistössä on ollut vesivahinko, joka vaatii rakenteiden avaamista ja kuivaamista. Korjaustöissä onkin mennyt suunniteltua pidempään.

Paalasen tämän hetken tiedon mukaan kauppa pitäisi saada avattua maaliskuussa. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin keväällä.

Vesivahinko pääsi syntymään kesäkuun rankkasateiden aikaan. Vettä tuli kiinteistön taustatiloihin.

– Vettä pääsi kahteen otteeseen oikein reilusti sisään. Ainakin kertaalleen on vaikuttanut siltä, että kaikki olisi kunnossa, mutta sitten ongelmia onkin löytynyt ja on pitänyt kuivatella lisää.

Remontin yhteydessä ravintolan asiakaspaikkoja lisätään ja kaupan puolta selkeytetään. Paalanen myöntää asiakkaiden ajoittain kyselleen avautumisen perään.

– On jouduttu vähän ympäripyöreästi vastaamaan, koska emme ole itsekään oikein tienneet kuinka kauan töiden valmistumiseen menee. (HäSa)