Kanta-Häme

Ilo irti Hämeen Sanomien vappubooleilla - katso kuvia

Yksi Hämeen Sanomien vappuboolien iloisimmista juhlijoista oli varmasti apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuo. Keväisen juhlan kunniaksi mies oli jättänyt sauvansa Verkatehtaan narikkaan.

– Olen ollut nyt kaksi kuukautta sairaslomalla ja se alkaa jo riittää, kun en ole kerran sairaskaan. Tuntuu tosi hyvältä mennä tiistaina töihin, Isosuo sanoi.

Isosuolta leikattiin lonkat alkuvuonna ja hän on toipunut omien sanojensa mukaan erittäin hyvin. Eniten hän odottaa vapulta kolmen tyttärensä tapaamista.

– Syömme koko perhe yhdessä vappubrunssia.

Anni Vuorinen, laulaja

Vappuboolien nuorin juhlija oli vasta 18-vuotias laulaja Anni Vuorinen, joka odottaa kiihkeästi ylioppilaskirjoitusten tuloksia. Tuloksilla ei ole loppujen lopuksi hänelle niin väliä, sillä hänellä on jo opiskelupaikka plakkarissa.

– Aloitan Oulunkylän pop-jazzkonservatoriossa syksyllä. Kesätöitä olen yrittänyt etsiä, mutta vielä ei ole onnistanut.

Helsinkiin muuttavalla laulajalahjakkuudella on tiedossa pari keikkaa vielä toukokuussa, mutta muuten olisi kalenterissa tilaa.

Antti Pennanen, HPK:n päävalmentaja

70-luvun vaatteet saivat jäädä edelliseen juhlapaikkaan, kun HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja hänen vaimonsa Elina porhalsivat vappubooleille.

– Osallistuimme päivällä tosi hauskoihin teemajuhliin ja menemme juhlapaikkaan vielä takaisin boolien jälkeen, iloinen pariskunta sanoo.

 

 

 

Päivän lehti

22.9.2020

Fingerpori

comic