fbpx
Kanta-Häme Kulttuuri Hämeenlinna

Imitaatiomestari Jarkko Tamminen tuo Verkatehtaan lavalle niin Sauli Niinistön kuin Kimi Räikkösen yhden miehen show'ssaan

Osansa esityksessä saavat myös paikalliset kuuluisuudet.
Jarkko Tammisen imitaatioshow nähdään Hämeenlinnan Verkatehtalla torstaina 28.10. Kuva: Ari Rask

Imitaatiotaiteilija ja näyttelijä Jarkko Tamminen jatkaa nyt koronan jälkimainingeissa Kuuleeko…!-kiertuettaan ja on tulossa Hämeenlinnaan torstaina 28. lokakuuta Verkatehtaalle kello 19.

Tamminen on odottanut innolla uutta kiertuettaan, johon hän on ehtinyt tuoda koronatauon aikana mukaan uusiakin hahmoja vanhojen suosikkien lisäksi.

– Onpa älyttömän hienoa päästä pitkästä aikaa esiintymään live-yleisön eteen. Voin jo nyt tuntea sen positiivisen energian, naurun ja riemun, kun pidämme hauskaa yhdessä. Mahtavan lisäkutkutuksen vatsan pohjaan tekee se, että kiertueellani esiinnyn useassa itselleni täysin uudessa paikassa, Tamminen toteaa tiedotteessa.

Esitys koostuu Jarkko Tammisen suosituista puhe- ja lauluimitaatioista sekä uusista hahmoista.

Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita, minkä lisäksi paikalliset kuuluisuudet saavat myös osansa Tammisen imitaatiotaiteesta.

Tässä show’ssa esityksessä käytetään suuren show’n tarpeiston sijaan vain pientä rekvisiittaa, kuten esimerkiksi lakkeja, peruukkeja ja takkeja. Lauluosuudet esitetään taustanauhojen kanssa.

Menot